Υλικά
Περίπου 300gr Πτι μπερ
1 φλιτζάνι δυνατό καφέ (δεν θα χρειαστεί όλο)
Για την κρέμα
400ml κρέμα γάλακτος για σαντιγί
250gr Mascarpone
200gr πραλίνα φράουλα
100gr μαρμελάδα φράουλα
100gr στραγγιστό γιαούρτι
Για την Ganache
130gr σοκολάτα γάλακτος
150gr πραλίνα bitter
100ml κρέμα γάλακτος
Για τα σχέδια
100gr σταγόνες ροζ
1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε την κρέμα ανακατεύοντας όλα τα υλικά.
Σε τσέρκι, στρώνετε Πτι μπερ και τα βρέχετε με καφέ.
Απλώνετε την μισή κρέμα.
Στρώνετε πάνω από την κρέμα Πτι μπερ και τα βρέχετε με καφέ.
Τελειώνετε απλώνοντας την υπόλοιπη κρέμα.
Τοποθετείτε το γλυκό στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε την Ganache σε Μπεν Μαρί. Την απλώνετε πάνω από το γλυκό. Ξαναβαζετε το γλυκό στο ψυγείο.
Τέλος, λιώνετε τις σταγόνες με το σπορέλαιο σε Μπεν Μαρί και κάνετε σχέδια στο γλυκό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου