Υλικά
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κουτάκι σόδας ή Σουρωτή
1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Λίγο μαύρο πιπέρι
Λίγο κόκκινο πιπέρι
1/2 kgr φαρίνα
300gr σπανάκι ψιλοκομμένο
1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο
1 κολοκυθάκι τριμμένο
1 καρότο τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σόδα , το αλάτι, το ξύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε εναλλάξ τη φαρίνα και τα λαχανικά κι ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μίγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί (διαστάσεις ταψιού για παστίτσιο). Ψήνουμε στους 180°C με αντιστάσεις για 45'
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου