Υλικά
300gr Φυστικοβούτυρο με πρωτεΐνη
100gr μέλι
100gr νιφάδες βρώμης
50gr φουντούκια σπασμένα
200gr Κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας σπορέλαιο
Εκτέλεση
Βάζετε σε μεταλικό σκεύος και σε Μπεν Μαρί το Φυστικοβούτυρο με το μέλι και τα ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα ομογενές μίγμα. Προσθέτετε τη βρώμη και τα φουντούκια κι ανακατεύετε. Στρώνετε σε μικρό ορθογώνιο πυρέξ λαδόκολλα και βάζετε εκεί το μίγμα. Το ισιώνετε πιέζοντας με κουτάλι ή τον πάτο ποτηριού
Λιώνετε σε Μπεν την Κουβερτούρα με το σπορέλαιο, περιχύνετε το μίγμα και τοποθετείτε το πυρέξ στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.
Κόβετε σε μερίδες κι απολαμβάνετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου