Σοκολάτα με ξηρούς καρπούς

 Υλικά

375gr Κουβερτούρα

2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 φλιτζάνι τσαγιού καβουρντισμένοι ξηροί καρποί (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια)

Εκτέλεση

Βάζετε σε Μπεν Μαρί την Κουβερτούρα, το σπορέλαιο και το μέλι. Ζεσταίνετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Σρρώνετε το μισό μίγμα σε μια μικρή φόρμα σιλικόνης της αρεσκείας σας. Ρίχνετε πάνω τους ξηρούς καρπούς και σκεπάζετε με το υπόλοιπο μίγμα. Αφήνετε να κρυώσει καλά και ξεφορμάρετε. 

Σχόλια