Cookies

 Υλικά για 30-40 μπισκότα:

  • 250gr Αλεύρι Dinkel
  • 150gr αλεσμένους ξηρούς καρπούς (φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια..)
  • 50gr ινδοκάρυδο
  • 250gr Μαργαρίνη(μαλακωμένη)
  • 200gr Νιφάδες Βρώμης αλεσμένες
  • 150gr Μαύρη ή Καστανή ζάχαρη
  • 100ml φυτικό Γάλα
  • 1 baking powder
  • 2 φακελάκια βανίλια
  • 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας στιγμιαίο καφέ Azera
  • 20gr κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά ή τραγανά θέλετε τα μπισκότα.




Σχόλια