Υλικά για 30-40 μπισκότα:
- 250gr Αλεύρι Dinkel
- 150gr αλεσμένους ξηρούς καρπούς (φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια..)
- 50gr ινδοκάρυδο
- 250gr Μαργαρίνη(μαλακωμένη)
- 200gr Νιφάδες Βρώμης αλεσμένες
- 150gr Μαύρη ή Καστανή ζάχαρη
- 100ml φυτικό Γάλα
- 1 baking powder
- 2 φακελάκια βανίλια
- 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας στιγμιαίο καφέ Azera
- 20gr κακάο σε σκόνη
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά ή τραγανά θέλετε τα μπισκότα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου