Τρίχωμο γλυκό ψυγείου


 Υλικά

500ml σαντιγί φυτική

1 ζαχαρούχο γάλα

2 συσκευασίες Mascarpone

2 φακελάκια βανίλια

200 gr Nutella

1 κουταλιά της σούπας στιγμιαίο Espresso

1 κούπα δυνατό καφέ

1 σφηνάκι κονιάκ

Περίπου 300gr σαβαγιάρ 

Εκτέλεση 

Ετοιμάζετε κρέμα ανακατεύοντας τα 4 πρώτα υλικά για περίπου 5'.Χωρίζετε την κρέμα σε 3 ίσα μέρη. Το πρώτο το αφήνετε όπως είναι, στο δεύτερο πρόσθετε τον στιγμιαίο καφέ κι ανακατεύετε για λίγο και στο τρίτο προσθέτετε την Nutella.

Σε ορθογώνιο πυρέξ, στρώνετε μια σειρά σαβαγιάρ. Βρέχετε τα σαβαγιάρ με τον καφέ στον οποίο θα προσθέσετε το κονιάκ. Απλώνετε την κρέμα με γεύση καφέ. Στρώνετε άλλη μια σειρά σαβαγιάρ και τα βρέχετε. Απλώνετε την κρέμα με γεύση Nutella και γαρνίρετε με την λευκή κρέμα.

Αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.


Σχόλια