Υλικά
250gr κανταΐφι
200gr φέτα
300gr ανθότυρο
100gr μανούρι
150gr βούτυρο λιωμένο
600ml γάλα
6 αυγά
Εκτέλεση
Τρίβουμε κι ανακατεύουμε σε μπολ τα τυριά.
Χωρίζουμε το κανταΐφι σε τρία ίσα μέρη.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ. Απλώνουμε το 1/3 κανταΐφι και το βουτυρώνουμε. Βάζουμε τη μισή ποσότητα τυριών, ξανά Κανταΐφι και το βουτυρώνουμε, τα υπόλοιπα τυριά και τέλος κανταΐφι και βούτυρο.
Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε με αυτά το Κανταΐφι.
Ψήνουμε στους 180°C με αέρα για 45'.
Βγάζουμε από τη φόρμα κι απολαμβάνουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου