Πίτα με ανθότυρο

 Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας

300gr ανθότυρο

300gr τυρί κρέμα

200gr Γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κομμάτια

4 αυγά

Εκτέλεση 

Ανακατεύετε σε μπολ όλα τα υλικά της γέμισης 

Στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τοποθετείτε πάνω το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνετε την γέμιση και σπεπάζετε με το δεύτερο φύλλο.

Τρυπάτε με πηρούνι την επιφάνεια της πίτας. 

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C με αέρα για 35'-40'.



Σχόλια