Τορτίγιες με λαχανικά και Tofu

 Υλικά για 10 Τορτίγιες

1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη

1 πράσο ψιλοκομμένο

1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά  ψιλοκομμένες

1 κολοκυθάκι τριμμένο

1 μέτρια μελιτζάνα τριμμένη

200gr Tofu τριμμένο

1 κοφτή κουταλιά της σούπας ζωμό λαχανικών σε σκόνη

2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη

Λίγο κουρκουμά, μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

Τρίβετε πρώτα το κολοκυθάκι και τη μελιτζάνα, τα αλατιζετε, τα αφήνετε λίγη ώρα να σταθούν και πιέζετε να βγουν τα υγρά.

Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα λαχανικά και το Tofu σε μια κατσαρόλα με την μαργαρίνη και τα σοτάρετε καλά. Προσθέτετε τα μυρωδικά και την μουστάρδα. 

Γεμίζετε 10 Τορτίγιες, τις τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τις ψήνετε για 15' σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C με αέρα



Σχόλια