Σε μπολ χτυπάτε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και τα αυγά.
Προσθέτετε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Στρώνετε ένα τσέρκι με λαδόκολλα ή το αλείφετε καλά με βούτυρο. Απλώνετε το μίγμα. Και ψήνετε στους 175°C με αέρα για 30'-35'.
Σιρόπι
Υλικά
3 κουταλιές της σούπας νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 φακελάκι βανίλια
Εκτέλεση
Τα βράζετε σε κατσαρολάκι να δέσουν
Και ρίχνετε το σιρόπι πάνω από το παντεσπάνι
Κρέμα
Υλικά
300ml κρέμα γάλακτος για σαντιγί
70gr ζάχαρη άχνη
1 φακελάκι βανίλια
1 κουταλιά της σούπας Espresso στιγμής (σκόνη)
200gr Philadelphia
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα υλικά εκτός από το τυρί κρέμα να γίνουν αφρατη κρέμα. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και χτυπάτε ακόμη λίγο.
Ganache
Υλικά
100ml κρέμα γάλακτος
200gr Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τη Ganache σε Μπεν Μαρί.
Στήσιμο
Στο κρύο παντεσπάνι αλείφετε την κρέμα δίνοντας το σχήμα που θέλετε. Αφήνετε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει και γαρνίρετε με την Ganache.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου