Πατάτες γεμιστές στο φούρνο

Υλικά (για 8 μέτριες πατάτες)
8 πατάτες
150gr Philadelphia
50gr βούτυρο
5 φέτες Γαλοπούλα
5 φέτες Τυρί Gouda ή Mozzarella ή Edam
Λίγο Parmesana πασπάλισμα
Φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Λίγο μαύρο πιπέρι
Προαιρετικά αλάτι

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Τις τοποθετούμε σε ταψί φούρνου και τις ψήνουμε για περίπου 40' στους 180°C με αέρα.
Τις αφήνουμε λίγο να μην είναι πολύ καυτές και τις κόβουμε στη μέση. Βγάζουμε προσεχτικά με κουτάλι αρκετό από το εσωτερικό της, αλάτι ζούμε προαιρετικά τις "άδειες" πατάτες.
 Ό τι βγάλαμε το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από την Parmesana) και τα ανακατεύουμε.
  Γεμίζουμε με το μείγμα τις πατάτες. Πασπαλίζουμε με Parmesana. Ψήνουμε για ακόμη 15' στους 180°C με αέρα.

Σχόλια