Σάλτσα tofu

Υλικά
2 σκελίδες σκόρδου στον τρίφτη
200gr μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα λεπτές φέτες
150gr σπανάκι πλυμένο και κομμένο
1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη μικρά κομμάτια
200gr Tofu τριμμένο
1/2 κουταλιά της σούπας ζωμό λαχανικών σε σκόνη
2-3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη ή ελαιόλαδο
200gr φυτική κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρετε στη μαργαρίνη ή το ελαιόλαδο το σκόρδο, το Tofu και τα μανιτάρια, στη συνέχεια προσθέτετε τη πιπεριά και το σπανάκι. Ψήνετε μέχρι να μαραθουν, ρίχνετε το ζωμό λαχανικών και τέλος την κρέμα γάλακτος. Αποσύρετε από την φωτιά μόλις δέσει η σάλτσα.


Σχόλια