Χάντρες κρασάτες

Υλικά
1kgr χάντρες κατεψυγμένες
1 ποτήρι κρασί κόκκινο γλυκό (Νάμα)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου τριμμένες
Ελαιόλαδο
Περίπου 2lt βραστό νερό
1 και 1/2  κουταλιές της σούπας ζωμό λαχανικών σε σκόνη
Βασιλικό, κουρκουμά, θυμάρι, ρίγανη.

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα και μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρετε το σκόρδο και κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Όταν αρχίσουν να αλλάζουν χρώμα προσθέτετε τις χάντρες, σοτάρετε για λίγο ακόμη και σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε όλα τα μυρωδικά κι όταν πάρουν βράση, ρίχνετε μέσα το βραστό νερό και μαγειρευετε για τουλάχιστον 1h και 30'.

Σχόλια