Σάλτσα με γαρίδες

Υλικά για 4 άτομα 
1 συσκευασία κατεψυγμένες γαρίδες
250ml χυμός τομάτας συμπυκνωμένος
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζωμός λαχανικών σε σκόνη
Θυμάρι , βασιλικό, μαύρο πιπέρι.


Εκτέλεση 
Αποψυχετε τις γαρίδες. Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι τις γαρίδες με  το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια ρίχνετε τον χυμό τομάτας, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, ανακατεύετε κι αφήνετε να πάρει μια βράση. Συνεχίζετε το μαγείρεμα γι ακόμη 5'.

Σχόλια