Κορμός νηστίσιμος

Υλικά
400gr κουβερτούρα
4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 συσκευασία oreo
8 μπισκότα digestive
200gr χαλβά

Εκτέλεση
Λιώνετε σε Μπεν Μαρί την κουβερτούρα, με το ταχίνι και το μέλι.
Σπάτε τα μπισκότα και τον χαλβά και τα προσθέτετε στο μίγμα κουβερτούρας. Ανακατεύετε.
Στρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ με διαφανή μεμβράνη, ρίχνετε το μίγμα και το ισιώνετε. Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες.

Σχόλια