Υλικά
500gr μανιτάρια Portobello καθαρισμένα και κομμένα σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζωμός λαχανικών
250ml Κρέμα γάλακτος
50gr τριμμένο Gouda ή Regatto
Εκτέλεση
Σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε σε τηγάνι με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνετε τα μυρωδικά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος κι όταν πήξει, σβήνετε τη φωτιά και πρόσθετετε το τριμμένο τυρί για να λιώσει.
500gr μανιτάρια Portobello καθαρισμένα και κομμένα σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζωμός λαχανικών
250ml Κρέμα γάλακτος
50gr τριμμένο Gouda ή Regatto
Εκτέλεση
Σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε σε τηγάνι με το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Ρίχνετε τα μυρωδικά. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος κι όταν πήξει, σβήνετε τη φωτιά και πρόσθετετε το τριμμένο τυρί για να λιώσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου