Ομελέτα με λαχανικά στο φούρνο

Υλικά για 4 άτομα 
8 μεγάλα αυγά
1 μικρό πράσο ή 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 μεγάλα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
100gr σπανάκι πλυμένο και κομμένο
1 τριμμένο κολοκυθάκι
100gr φέτα τριμμένη
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι και μυρωδικά της αρεσκείας σας

Εκτέλεση
Σοτάρετε σε τηγάνι το πράσο με τα μανιτάρια σε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτετε το κολοκυθάκι και το σπανάκι. Προσθέτετε το αλάτι και τα μυρωδικά, μαγειρεύετε μέχρι να σωθούν τα υγρά τους κι αποσύρετε από τη φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα αυγά και τα ρίχνετε σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε τα αυγά για 10' στους 200°C με αέρα.
Στη συνέχεια βγάζετε το ταψί από το φούρνο, καλύπτε την επιφάνεια με τα μαγειρεμένα λαχανικά και την τριμμένη φέτα.
Ψήνετε για άλλα 10'

Σχόλια