Κοτόπιτα

Υλικά
150gr αγνό βούτυρο λιωμένο
6 φύλλα χωριάτικα
2 αυγά
1 κοτόπουλο βρασμένο (με τα μπαχαρικά που πριτιμάτε), ξεκοκκαλισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι
50gr Regatto τριμμένο
Ελαιόλαδο
Σουσάμι


Εκτέλεση
Σωτάρουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο το κρεμύδι με το κοτόπουλο μέχρι να αλλάξουν ελαφρώς χρώμα.
Σε ένα ταψί καλύπτουμε την επιφάνεια με λίγο βούτυρο. Στρώνουμε ένα φύλλο. Αλείφουμε με βούτυρο, στρώνουμε το 2ο φύλλο. Απλώνουμε την μισή γέμιση και το μισό Regatto . 3ο φύλλο - βούτυρο.4ο φύλλο - υπόλοιπη γέμιση και το υπόλοιπο Regatto . 5ο φύλλο - βούτυρο. Καλύπτουμε με το 6ο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα για να κόβονται εύκολα τα κομμάτια μετά το ψήσιμο . Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά περιχύνουμε την πίτα, πασπαλίζουμε με σουσάμι και τελείώνουμε με ό,τι βούτυρο μας έμεινε. Ψήνουμε στους 200° C με αέρα για 30' με 35'.

Σχόλια