Ceasars

Υλικά για 6 με 8 άτομα 
4 Μπούτια κοτόπουλου βρασμένα(προσθέστε αλάτι ή mix για κοτόπουλο στο νερό)
450gr Καλαμπόκι βρασμένο
1 Iceberg
50gr Ρόκα
50gr Βαλεριάνα
2 σπασμένα κριτσίνια με ηλιόσπορο
Λίγο ελαιόλαδο με γεύση σκόρδο για το σοτάρισμα
50gr Regatto τριμμένο

Για το dressing 
3 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι 2%ή 5%
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1-2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο με γεύση σκόρδο

Εκτέλεση 
Για το dressing
Απλά ανακατεύετε όλα τα υλικά.
Για την σαλάτα 
Πλένετε και τεμαχίζετε τα λαχανικά.
Τα βάζετε σε μεγάλη σαλατιέρα ή σε μεγάλο πυρέξ. Ρίχνετε από πάνω το καλαμπόκι και τα κριτσίνια.
Βγάζετε την πέτσα από τα βρασμένα Μπούτια τα ξεκοκκαλίζετε και κόβετε το κρέας τους σε μικρά κομμάτια. Τα σοτάρετε σε τηγάνι, με το αρωματισμένο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν, προσθέτοντας αν θέλετε κάρυ και θυμάρι.
Ρίχνετε πάνω στην σαλάτα και το σοταρισμένο κοτόπουλο.
Περιχύνετε με το dressing και πασπαλίζετε με το τριμμένο Regatto.






Σχόλια