Υλικά
450gr Κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
50gr φουντούκια
50gr αμύγδαλα
50gr καρύδια
50gr φυστίκια peanuts
50gr cornflakes
Εκτέλεση
Σε τηγανι καβουρντίζετε ελαφρώς τους ξηρούς καρπούς. Τους αποσύρετε από την φωτιά και πρόσθετετε το μέλι.
Σε Μπεν Μαρί ζεσταίνετε την κουβερτούρα, το ταχίνι και το σπορέλαιο. Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά, ρίχνετε μέσα τους ξηρούς καρπούς και τα cornflakes. Ανακατεύετε καλά, βάζετε με κουτάλι της σούπας μείγμα σε χαρτάκια για τρουφάκια. Τα αφήνετε να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
450gr Κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
50gr φουντούκια
50gr αμύγδαλα
50gr καρύδια
50gr φυστίκια peanuts
50gr cornflakes
Εκτέλεση
Σε τηγανι καβουρντίζετε ελαφρώς τους ξηρούς καρπούς. Τους αποσύρετε από την φωτιά και πρόσθετετε το μέλι.
Σε Μπεν Μαρί ζεσταίνετε την κουβερτούρα, το ταχίνι και το σπορέλαιο. Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά, ρίχνετε μέσα τους ξηρούς καρπούς και τα cornflakes. Ανακατεύετε καλά, βάζετε με κουτάλι της σούπας μείγμα σε χαρτάκια για τρουφάκια. Τα αφήνετε να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου