Πιτσό-πιτα

Υλικά 
2 φύλλα σφολιάτας
200gr γαλοπούλα ψιλοκομμένη
400gr τριμμένα τυριά όπως Gouda ή Edam
100ml συμπυκνωμένος χυμός τομάτας
100ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό

Εκτέλεση
Σε μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά (εκτός την σφολιάτα 😊).
Σε ταψί φούρνου στρώνετε λαδόκολλα, το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνετε την γέμιση, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε, αλείφετε με λίγη κρέμα γάλακτος και ψήνετε στους 200°C με αέρα για 35'.

Σχόλια