Σαλάτα παντζάρι "βυζαντινή"

Υλικά
4 μέτρια παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια (όταν τα βράσετε προσθέστε 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι κι 1 κουταλιά της σούπας ξύδι)
450gr στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 - 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο επιπλέον αλάτι
Μερικά καρύδια για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Βάζετε τα βρασμένα παντζάρια σε μπολ.
Σε άλλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα καρύδια. Οταν είναι έτοιμο το μείγμα προσθέτετε τα 2/3 από αυτό στα παντζαρια

Σχόλια