Μπισκότα με ταχίνι

Υλικά για 30-35 μπισκότα
150gr αλεύρι Dinkel
 100gr αλεσμένους ξηρούς καρπούς (φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια..)
150gr ταχίνι
150gr νιφάδες βρώμης
150gr μαύρη ή καστανή ζάχαρη
30ml κονιάκ
100ml γάλα σόγιας με γεύση βανίλια
1 φακελάκι Baking powder
κανέλα

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για περίπου 25'ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα μπισκότα.

* για extra γεύση, μπορείτε να τα γαρνίρετε με λιωμένη Κουβερτούρα


Σχόλια