Μακαρόνια με κιμά

Υλικά για 4 άτομα 
500gr Μακαρόνια (spaghetti, linguini ή ό, τι άλλο σας αρέσει)
Λίγο Βούτυρο αγνό ή μαργαρίνη για τα μακαρόνια
500gr κιμά μοσχαρίσιο
1 κοφτή κουταλιά της σούπας Knorr λαχανικών σε σκόνη
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί (προτιμώ ΝΑΜΑ)
250gr σάλτσα τομάτας ή συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
Λίγη κανέλα
Βασιλικό φρέσκο ή ξερό
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση 
Ξεκινάτε φτιάχνοντας τη σάλτσα κιμά ως εξής :
Σοτάρετε σε τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τον κιμά.
Όταν αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε το κρασί, μετά την σάλτσα τομάτας, το ζωμό λαχανικών και μαγειρεύουμε για 10' περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Λίγο πριν σβήσουμε τη φωτιά πασπαλίζουμε με κανέλα και βασιλικό.

Ετοιμάζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα βουτυρώνετε.

Σερβίρετε τα μακαρόνια με κιμά ζεστά. Πασπαλίζετε με τριμμένο Τυρί Regatto ή τριμμένη γραβιέρα. 

Σχόλια