Αλμυρό κέικ με Φέτα

Υλικά για 2 μακρόστενες φόρμες
250gr Βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι ζωντανό
500gr αλεύρι Φαρίνα

Εκτέλεση 
Βάζετε τα υλικά με τη σειρά που αναγράφονται στον κάδο του μίξερ, για να τα ανακατέψτε. Χτυπάτε το μείγμα μέχρι να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
Μοιράζετε το μείγμα σε 2 μακροστενες φόρμες και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στις 175 βαθμούς με αέρα για περίπου 50'.
Βγάζετε τις φόρμες από το φούρνο, αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν λίγο και ξεφορμάρετε.

Σχόλια