Τούρτα μόκα

Υλικά 
1 1/2 πακέτο πτι μπερ με κακάο
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
400 gr τυρί κρέμα ή mascarpone
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Δυνατό καφέ espresso για τα μπισκότα και για να προσθέσετε στην κρέμα
Σιρόπι καραμέλα και τριμμένα φουντούκια για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση 
Ετοιμάζετε την κρέμα ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα ή mascarpone και το ζαχαρούχο. Όταν σφίξει η κρέμα προσθέτετε κουταλιά κουταλιά (συνολικά πέντε κουταλιές της σούπας) από τον espresso που ετοιμάσατε, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Σε ένα ταψί τοποθετείτε αρχικά 2 στρώσεις μπισκότα. Τα βρέχετε με espresso. Τα καλύπτετε  με την μισή κρέμα. Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μπισκότα,  τα βρέχετε και καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα. Εφόσον στρώσετε καλά την κρέμα, γαρνίρετε με σιρόπι καραμέλας και τα τριμμένα φουντούκια. 

Σχόλια