Τορτελίνια στον φούρνο

Μπορούν να συνοδεύσουν πιάτα με κρέας ή να σταθούν και μόνα τους ως κυρίως πιάτο.

Υλικά (για 6-8 μερίδες )

  • 2 συσκευασίες των 250gr Τορτελίνια της αρεσκείας σας
  • 500gr κρέμα γάλακτος 
  • 250gr τριμμένο Regatto 
Εκτέλεση 
Ετοιμάζεται τα Τορτελίνια ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Τα βάζετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος,  προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το Regatto,  ανακατεύετε ελαφρώς τα υλικά και τέλος,  ψήνετε στους 200 βαθμούς με αέρα για 20 λεπτά. 



Σχόλια