Υλικά για 30-40 μπισκότα:
- 250γραμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ,αν θέλετε βάζετε λιγότερο αλεύρι και προσθέτετε αλεσμένους ξηρούς καρπούς (φουντούκια, αμύγδαλα, καρύδια..)
- 250γραμ. Μαργαρίνη(μαλακωμένη)
- 200γραμ. Νιφάδες βρώμης
- 150γραμ. Μαύρη ή Καστανή ζάχαρη
- 20γραμ. Κονιάκ(4 κουτ. Σούπας)
- 12γραμ. Μπέικιν πάουντερ
- 1γραμ.Καννέλα
- Λίγη βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα μπισκότα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου