Σφολιατίνια (νηστίσιμα)

Υλικά
1 συσκευασία σφολιάτα (2 φύλλα για 2 ταψιά φούρνου)
για τη γέμιση
  • Μαργαρίνη για επάλειψη των φύλλων
  • 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη για κάθε φύλλο
  • Κανέλα
  • Βανίλια
  • Σταγόνες κουβερτούρας (1 φακελάκι στο σύνολο)
  • περίπου 1 φλυτζάνι τριμμένο φουντούκι
για το σιρόπι
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι νερό
Διαδικασία
Για κάθε φύλλο
Ανοίγω το φύλλο. Καλύπτω το φύλλο με μαργαρίνη. Ρίχνω το φουντούκι, την κουβερτούρα, τη ζάχαρη, βανίλια και κανέλα. Τυλίγω το φύλλο και το κόβω σε φέτες. Τοποθετώ τις φέτες σε ταψί το οποίο έχω στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνω τα σφολιατίνια στους 200 βαθμούς με αέρα για περίπου 23’.
Μόλις βγάλω τα σφολιατίνια ρίχνω με κουτάλι το σιρόπι πάνω από τα σφολιατίνια (1 κουταλιά της σούπας σε κάθε σφολιατίνι).

Καλή Όρεξη!!!

Σχόλια