Cookies με ινδοκάρυδο


 Υλικά για περίπου 30 μπισκότα:

200gr Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250gr Μαργαρίνη(μαλακωμένη)
150gr Νιφάδες βρώμης
150γραμ. Μαύρη ή Καστανή ζάχαρη
50gr ινδοκάρυδο
100gr Σταγόνες κουβερτούρας
1 φακελάκι baking powder
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού
2 φακελάκια βανίλια

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για περίπου 25', ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα μπισκότα.


         ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Σχόλια