Ψωμάκια με μπύρα

Υλικά
1 κουτάκι μπύρα
1/2 kgr φαρίνα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
θυμάρι, ρίγανη
Προαιρετικά: 200gr τυρί τριμμένο για γέμισμα

Εκτέλεση
Ρίχνετε την μπύρα με το αλάτι και τα μυρωδικά σε ένα μπολ και ρίχνετε σιγά σιγά τη φαρίνα ζυμώνοντας με το χέρι.
Πλάθετε μπαλάκια τα οποία προαιρετικά  γεμίζετε με τυρί.
Τοποθετείτε τα ψωμάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνετε για 25' στους 180°C με αέρα.

Σχόλια