Σαλάτα σεφ

Υλικά για 4 με 6 άτομα 
4 με 6 βρασμένα Αυγά κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
8 Τοματίνια κομμένα στη μέση
1 Iceberg κομμένη με το χέρι σε σχετικά μεγάλα κομμάτια
4 φέτες γαλοπούλα σε λωρίδες
4 φέτες Gouda ή Edam ή Mozzarella σε λωρίδες

Για την sauce
4 κουταλιές της σούπας Μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ

Εκτέλεση
Πλένετε, καθαρίζετε, κόβετε και τοποθετείτε τα λαχανικά σε μια σαλατιέρα .
Βάζετε από πάνω το τυρί, την γαλοπούλα και τα αυγά. Περιχύνετε με την sauce.
 Προαιρετικά, προσθέτετε croutons.

Σχόλια