Μανιτάρια γεμιστά


Υλικά 
10 Μανιτάρια λευκά, μεγάλα
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
βασιλικό
Ρίγανη
100gr Regatto τριμμένο
50gr bacon ψιλοκομμένο
5 κουταλιές της σούπας Κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση 
Καθαρίζετε τα μανιτάρια και τα τοποθετείτε ανάποδα σε αντικολλητικό ταψί ή στρώνετε ένα με αντικολλητικό χαρτί.
Αναμιγνύετε, σε μπολ, το ελαιόλαδο με τα μυρωδικά και το αλάτι. Αλείφετε με αυτό τα μανιτάρια χρησιμοποιώντας πινέλο.
Ψήνετε τα μανιτάρια για 30' σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.
Ετοιμάζετε  σε μπολ, τη γέμιση με τα υπόλοιπα υλικά
Τα βγάζετε από το φούρνο και βάζετε με κουτάλι γέμιση στο κέντρο τους. Ψήνετε για άλλα 10' στην ίδια θερμοκρασία.

Σχόλια