Σάλτσα με τόνο

Υλικά για 6 άτομα 
4 κονσέρβες τόνου σε νερό (195gr η καθεμία)
500ml χυμός τομάτας συμπυκνωμένος
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
Λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζωμός λαχανικών σε σκόνη
Ρίγανη , βασιλικό



Εκτέλεση 
Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι τον τόνο με το ελαιόλαδο και το σκόρδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις αρχίσει να αλλάζει χρώμα, ρίχνετε τον χυμό τομάτας, τα μυρωδικά, ανακατεύετε κι αφήνετε να πάρει μια βράση. Συνεχίζετε το μαγείρεμα γι ακόμη 5'. Έτοιμη

Σχόλια