Μανιτάρια στο τηγάνι

Υλικά 
Περίπου 10 μεγάλα λευκά Μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
Αλάτι
Κουρκουμά
Ρίγανη
1 κουταλιά Μουστάρδα
Χυμό 1 /2 λεμονιού
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση 
Σοτάρετε, σε δυνατή φωτιά, τα μανιτάρια σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο
Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Αλατίζετε τα μανιτάρια και τα πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά.
Σβήνετε με το χυμό λεμονιού και πρόσθετετε την Μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά, χαμηλώνετε τη φωτιά και την σβήνετε όταν έχουν σωθεί τα υγρά.



Σχόλια