Υλικά
1 Φέτα πολύσπορο Ψωμί ή ζέα ή σικάλεως
1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο ταχίνι ολικής
1 χούφτα ξηρούς καρπούς (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα)
2 χουρμάδες (την σάρκα τους σε κομματάκια)
Λίγο κανέλα Κεϋλάνης για πασπάλισμα
Ξεκινακε αλειφοντας το ταχίνι στο Ψωμί, βάζετε πάνω τους ξηρούς καρπούς και τους χουρμάδες, πασπαλίζετε την κανέλα.
ΈΤΟΙΜΟ!
1 Φέτα πολύσπορο Ψωμί ή ζέα ή σικάλεως
1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο ταχίνι ολικής
1 χούφτα ξηρούς καρπούς (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα)
2 χουρμάδες (την σάρκα τους σε κομματάκια)
Λίγο κανέλα Κεϋλάνης για πασπάλισμα
Ξεκινακε αλειφοντας το ταχίνι στο Ψωμί, βάζετε πάνω τους ξηρούς καρπούς και τους χουρμάδες, πασπαλίζετε την κανέλα.
ΈΤΟΙΜΟ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου