Κοτόπουλο κοκκινιστό

Υλικά για 8 άτομα 
(προσαρμόστε την συνταγή για λιγότερα άτομα) 

8 Φιλέτα κοτόπουλου (6 από  μπούτι +2 από στήθος) κομμένα στα 4
2 κρεμμύδια κομμένα όπως για σαλάτα
1 με 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
500ml χυμός τομάτας
1 ποτήρι κρασί λευκό
Mix Μπαχαρικών για κοτόπουλο
Λίγο κουρκουμά
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ετοιμάζετε τα κομμάτια κοτόπουλου (πλένετε και στεγνώνετε)
Σε κατσαρόλα ή wok σωτάρετε  στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτετε λίγα λίγα τα κομμάτια κοτόπουλου και σωτάρετε σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μπαχαρικά και τον κουρκουμά, σβήνετε με το κρασί και μετά 5'ρίχνετε και τον χυμό τομάτας. Χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε το φαγητό για περίπου 45'.

Ταιριάζει τέλεια με ζυμαρικά και Regatto.

Σχόλια