Υλικά
5 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 κουταλιάς της σούπας σπασμένος λιναρόσπορος
1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι ολικής
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
200 ml βραστό νερό
λίγη κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση
Βάζετε σε ένα μπολ ή σε βάζο τη βρώμη, τον λιναρόσπορο και το ταχίνι. Προσθέτετε το νερό καυτό. Στη συνέχεια προσθέτετε το ταχίνι και το μέλι . Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με την κανέλα. Τρώγεται ζεστό ή κρύο.
*Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ξερά φρούτα και αλεσμένους ξηρούς καρπούς. Θα ξεφύγετε όμως σε θερμίδες.
5 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 κουταλιάς της σούπας σπασμένος λιναρόσπορος
1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι ολικής
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
200 ml βραστό νερό
λίγη κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση
Βάζετε σε ένα μπολ ή σε βάζο τη βρώμη, τον λιναρόσπορο και το ταχίνι. Προσθέτετε το νερό καυτό. Στη συνέχεια προσθέτετε το ταχίνι και το μέλι . Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με την κανέλα. Τρώγεται ζεστό ή κρύο.
*Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ξερά φρούτα και αλεσμένους ξηρούς καρπούς. Θα ξεφύγετε όμως σε θερμίδες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου