Υλικά για 4-6ατομα
6 Τορτίγιας
6 αυγά βρασμένα
12 φέτες Γαλοπούλα βραστή
12 φέτες Τυρί Gouda ή Mozzarella ή Edam
Λίγο Βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζετε σε κάθε τορτίγια 2 φέτες γαλοπουλα, 2 φέτες Τυρί κι ένα αυγό κομμένο σε φέτες.
Τυλίγετε, τοποθετείτε σε ταψί. Βάζετε πάνω σε καθεμία λίγο Βούτυρο και ψήνετε στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.
6 Τορτίγιας
6 αυγά βρασμένα
12 φέτες Γαλοπούλα βραστή
12 φέτες Τυρί Gouda ή Mozzarella ή Edam
Λίγο Βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζετε σε κάθε τορτίγια 2 φέτες γαλοπουλα, 2 φέτες Τυρί κι ένα αυγό κομμένο σε φέτες.
Τυλίγετε, τοποθετείτε σε ταψί. Βάζετε πάνω σε καθεμία λίγο Βούτυρο και ψήνετε στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου