Υλικά για 30-40 μπισκότα:
- 150γραμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ,
- 100γραμ. Αλεσμένα φουντούκια
- 250γραμ. Μαργαρίνη(μαλακωμένη)
- 250γραμ. Νιφάδες βρώμης
- 125γραμ. Σταγόνες κουβερτούρας
- 150γραμ. Μαύρη ή Καστανή ζάχαρη
- 4 κουτ. Σούπας Γάλα αμυγδάλου
- 4 κουτ. Σούπας κακάο
- 1 Μπέικιν πάουντερ
- 1 Βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μπόλ του μίξερ, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα. Πιέζετε με τη βοήθεια πιρουνιού ώστε να πάρουν κυκλικό σχήμα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στη χαμηλή σχάρα στους 180˚C για 25-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά θέλετε τα μπισκότα.
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου