Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
400 gr τριμμένο τυριά
250 gr αλλαντικά
1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
3-4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη και ψιλοκομμένο βασιλικό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα ταψί (με αντικολλητικό χαρτί ) το φύλλο της σφολιάτας. Αλείφουμε την σάλτσα ντομάτας . Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Ρίχνουμε και απλώνουμε καλά τα αλλαντικά (ψιλοκομμένα ) με τα τριμμενα τυριά. Διπλώνουμε στις άκρες το φύλλο . Και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος .
1 φύλλο σφολιάτας
400 gr τριμμένο τυριά
250 gr αλλαντικά
1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
3-4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
Ρίγανη και ψιλοκομμένο βασιλικό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα ταψί (με αντικολλητικό χαρτί ) το φύλλο της σφολιάτας. Αλείφουμε την σάλτσα ντομάτας . Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.
Ρίχνουμε και απλώνουμε καλά τα αλλαντικά (ψιλοκομμένα ) με τα τριμμενα τυριά. Διπλώνουμε στις άκρες το φύλλο . Και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος .
Ψήνουμε στους 200° βαθμούς με αέρα για περίπου 25'
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου