Υλικά
1 συσκευασία Cookies με κομμάτια σοκολάτας και κακάο
1 φλυτζάνι του τσαγιού Espresso
100 gr άχνη ζάχαρη
700 ml κρέμα γάλακτος
200 gr philadelphia
200 gr Φυστικοβούτυρο
200 gr Κουβερτούρα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας πραλίνα
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε τα μπισκότα.
Χτυπάτε 500 ml κρέμα γάλακτος με την άχνη, την philadelphia και το Φυστικοβούτυρο.
Ετοιμάζετε γλασο με τη υπόλοιπη κρέμα γάλακτος (200 ml ) , γην Κουβερτούρα και την πραλίνα.
Για να στήσετε το γλυκό , χρησιμοποιείτε μπωλ ή πυρέξ ή βαζάκια... όπως εσείς προτιμάτε. Σε γενικές γραμμές ακολουθείτε την εξής σειρά :
1 συσκευασία Cookies με κομμάτια σοκολάτας και κακάο
1 φλυτζάνι του τσαγιού Espresso
100 gr άχνη ζάχαρη
700 ml κρέμα γάλακτος
200 gr philadelphia
200 gr Φυστικοβούτυρο
200 gr Κουβερτούρα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας πραλίνα
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε τα μπισκότα.
Χτυπάτε 500 ml κρέμα γάλακτος με την άχνη, την philadelphia και το Φυστικοβούτυρο.
Ετοιμάζετε γλασο με τη υπόλοιπη κρέμα γάλακτος (200 ml ) , γην Κουβερτούρα και την πραλίνα.
Για να στήσετε το γλυκό , χρησιμοποιείτε μπωλ ή πυρέξ ή βαζάκια... όπως εσείς προτιμάτε. Σε γενικές γραμμές ακολουθείτε την εξής σειρά :
- 1η στρώση μπισκότα
- Βρέχετε με τον καφέ
- Ρίχνετε λίγο γλάσο
- Απλώνετε κρέμα
- 2ηστρώση μπισκότα
- Βρέχετε με τον καφέ
- Ρίχνετε λίγο γλάσο
- Απλώνετε κρέμα
- Τελειώνετε καλύπτοντας με το υπόλοιπο γλάσο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου