Υλικά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα αμυγδάλου
1 φακελάκι βανίλια
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της πραλίνα νηστίσιμη
4 κουταλιές της σούπας Φυστικοβούτυρο crunchy
200gr Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι και μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το γάλα με τη βανίλια, προσθέτετε την Κουβερτούρα. Όταν λιώσει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε ένα ένα και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.
1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα αμυγδάλου
1 φακελάκι βανίλια
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της πραλίνα νηστίσιμη
4 κουταλιές της σούπας Φυστικοβούτυρο crunchy
200gr Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι και μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το γάλα με τη βανίλια, προσθέτετε την Κουβερτούρα. Όταν λιώσει, αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε ένα ένα και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου